MTSK TRAFİK VE ÇEVRE ÖĞRETİCİLİĞİ KURSU

Kurumumuzda açılacak olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Trafik ve Çevre Öğreticiliği Kursu başvuruları başlamıştır. Kursa başvurular aşağıda linki verilen ön başvuru formu doldurulduktan sonra kurumdan şahsen yapılacaktır.

17.04.2023 21619

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1.   Sürücü kursu mevzuatına uygun olarak en az 3 yıllık sürücü belgesine sahip;

2.   Yükseköğretim programlarından en az yüksekokul mezunu olmak.

Son Başvuru Tarihi: 5 Mayıs 2022 Saat: 17.00 ( Not: Kursiyer sayısı 200 kişi olarak planlanmaktadır. Sayıya ulaşıldığında kayıtlar sonlandırılacaktır.)

Kursumuzun hafta içi her gün saat 17:00 da başlaması planlanmaktadır.

Asıl başvuruda getirilmesi gereken belgeler

1. Diploma Fotokopisi

2. Ehliyet Fotokopisi

3. Kimlik Fotokopisi

4. Banka Dekontu

Yenimahalle Halk Eğitimi Merkezi Akşamsanatokulu Aile Birliği Hesabına

İBAN NO : TR38 0001 0015 7735 3958 8550 04

Ücret : 750 TL

Kursa Ön Başvuru Formuna Ulaşmak için tıklayınız

Kurs kontenjanı sınırlı olduğundan evraklarını tamamlayıp kurumumuza elden teslim edenlerin öncelik sırasına göre asıl kayıtları yapılacaktır.

Önemli Not: Kursumuz Motorlu Taşıt Sürücüleri sınav sorumlusu kursu değildir. En az 3 yıllık sürücü belgesine sahip ve en az Yüksekokul mezunu kişiler kursiyer olarak kabul edilecektir.

Başvuru yaparken bu hususları dikkate alarak başvuru yapınız.